Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Σοκολατάκια γάλακτος γεμιστά με αμύγδαλο


Υλικά

200 γραμ. κουβερτούρα γάλακτος
30 γραμ. κουβερτούρα λευκή
15 αμύγδαλα
θήκη σιλικόνης για σοκολατάκια


Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή κουβερτούρα. Με ένα πινελάκι την απλώνουμε μέσα στη θήκη ίσα ίσα να καλυφθούν τα τοιχώματα.


Στη συνέχεια λιώνουμε την κουβερτούρα γάλακτος με τον ίδιο τρόπο. Γεμίζουμε τη θήκη.


Έπειτα βάζουμε μέσα τα αμύγδαλα και τα βουλιάζουμε προσεκτικά.


Αφού τελειώσουμε με το γέμισμα χτυπάμε τη θήκη ελαφρά στον πάγκο εργασίας μας, για να πάει παντού η σοκολάτα και να κλείσουν τυχόν τρύπες. Την τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Όταν παγώσουν ξεφορμάρονται πολύ εύκολα πιέζοντας την πίσω πλευρά της θήκης.