Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Παντζαροσαλάτα

Υλικά

500 γραμ. παντζάρια
200 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
3 σκελίδες σκόρδο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι λευκό
αλάτι-πιπέρι
50 γραμ. καρύδια (προαιρετικά)


Βράζουμε τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν.


Τα αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζουμε. Τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.


Σε ένα μπωλάκι ρίχνουμε το γιαούρτι. Προσθέτουμε το ξύδι, το λάδι και το σκόρδο λιωμένο.




Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή.


Το αδειάζουμε πάνω στα παντζάρια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.




Οι τολμηροί μπορούν να προσθέσουν και τριμμένα καρύδια. Καλή σας όρεξη.