Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό να μαλακώσουν. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος
με τη βανίλια. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει
χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη ζελατίνη και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να λιώσουν και να
δέσουν όλα τα υλικά.
Έπειτα ρίχνουμε το γάλα και το αφήνουμε να πάρει μια βράση. Μόλις βράσει η κρέμα την αποσύρουμε και τη ρίχνουμε σε μια
φόρμα για κέικ. Τη βάζουμε στο ψυγείο
για τουλάχιστον 3 ώρες πριν την καταναλώσουμε. Όταν έρθει η ώρα να σερβίρουμε, βουτάμε τη φόρμα σε καυτό
νερό για να ξεκολλήσει η πανακότα και την αναποδογυρίζουμε στην πιατέλα.
Ρίχνουμε απο πάνω τη μαρμελάδα ή οποιοδήποτε άλλο σιρόπι μας
αρέσει καλύτερα και απολαμβάνουμε !!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου