Υλικά
1 ψαρονέφρι
1
θηλιά λουκάνικο
1
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 ποτήρι κρασί
1 ποτήρι κρασί
ελαιόλαδο
ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι να σωταριστεί.
Προσθέτουμε το κρέας σε κομμάτια και μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε το λουκάνικο επίσης κομμένο.
Ρίχνουμε το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε
τη ρίγανη. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει.
Μόλις χυλώσει η σάλτσα
είναι έτοιμο (περίπου 15 λεπτά).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου