Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Ντάκος με κατίκι Δομοκού



Υλικά για 2 ντάκους

2 κριθαρένια παξιμάδια
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
150 γραμ. κατίκι Δομοκού
1/2 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. αλάτι


Βρέχουμε ελαφρά τα παξιμάδια και τα τοποθετούμε στο πιάτο. Ψιλοκόβουμε τις ντοματούλες και τις ρίχνουμε από πάνω τους.


Προσθέτουμε το αλάτι και τη μισή από τη ρίγανη.


Μοιράζουμε το τυρί πάνω από τις ντομάτες. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε την υπόλοιπη ρίγανη και ο ντάκος είναι έτοιμος.



Πανεύκολη συνταγή ιδανική για το καθημερινό σας τραπέζι σαν συνοδευτικό. Αντί για ρίγανη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θυμάρι. Δοκιμάστε τη και καλή σας όρεξη.