Υλικά
500 γραμ. τορτελίνια
250 ml κρέμα γάλακτος
250 γραμ. μανιτάρια
5 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
150 γραμ. γραβιέρα
1 σφηνάκι κονιάκ
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
3 σταγόνες tabasco
1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.γ. κόλιανδρο τριμμένο
Σε μία μικρή κατσαρόλα βράζουμε τα tortellini για 10 λεπτά. Μέχρι να γίνουν ετοιμάζουμε τα μανιτάρια. Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνουμε το λάδι και τα σωτάρουμε σε δυνατή φωτιά κομμένα στα 4. Μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε τη γαλοπούλα ψιλοκομμένη, το σκόρδο ψιλοκομμένο, την πάπρικα, τον κόλιανδρο και το tabasco. Σβήνουμε με το κονιάκ και μόλις εξατμιστεί αποσύρουμε από τη φωτιά.
Έπειτα σουρώνουμε τα tortellini και τα ρίχνουμε σε ένα μικρό στρογγυλό ταψί.
Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και τη γαλοπούλα και τα ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί τριμμένο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15 λεπτά. Καλή επιτυχία στην εκτέλεση και καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου