Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Λεμονάτος σολωμός με μουστάρδα



Υλικά:

1 φέτα σολωμό 500 γραμ. περίπου
χυμός από 2 λεμόνια
2 κ.σ. μουστάρδα
1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
1/2 κ.γ. εστραγκόν
1/2 κ.γ. σκόρδο σκόνη
αλάτι-πιπέρι


Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να κάψει καλά σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε μέσα το σολωμό. Τον γυρίζουμε να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές.


Στο μεταξύ βάζουμε σε ένα μπωλάκι όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα.



Αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά. Μόλις δέσει η σάλτσα το φαγητό μας είναι έτοιμο.


Ο συνδυασμός λεμονιού και μουστάρδας δίνει μεγάλη ένταση στη γεύση οπότε αν το προτιμάτε πιο ισορροπημένο χρησιμοποιήστε ένα λεμόνι αντί δύο. Εμείς το συνοδέψαμε με μπρόκολο στον ατμό. Ταιριάζει εξίσου καλά και με ρύζι. Καλή σας όρεξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου