Υλικά:
1 φύλλο
σφολιάτας
1 κιλό
αχλάδια κομμένα στα 8
3 κ.σ. μέλι
2 κ.σ.
ζάχαρη
2 κ.σ.
βούτυρο
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα αχλάδια, το
βούτυρο, το μέλι, μία κουταλιά ζάχαρη και το αλάτι. Τα σωτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες
τις μεριές και να καραμελώσουν. Τα αφήνουμε
στην άκρη να κρυώσουν.
Βουτυρώνουμε πολύ καλά το σκεύος της τάρτας και στρώνουμε το φύλλο. Κάνουμε τρύπες με το πιρούνι πάνω στη ζύμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου