Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Tortiglioni με καπνιστό σολωμό




Υλικά για 4 μερίδες

500 γραμ. ζυμαρικά tortiglioni
500 ml κρέμα γάλακτος
250 γραμ. καπνιστό σολωμό
3 σκελίδες σκόρδο
1 σφηνάκι βότκα
εστραγκόν
λίγο tabasco
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

Σωτάρουμε στο λαδάκι το σκόρδο και τον σολωμό για 5 λεπτά, αφού πρώτα τα έχουμε ψιλοκόψει. Σβήνουμε με τη βότκα και μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το tabasco και λίγο αποξηραμένο εστραγκόν. Σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ακόμα. Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 12 λεπτά. Δεν τα σουρώνουμε αλλά τα ρίχνουμε με μια τρυπητή κουτάλα απευθείας μέσα στην κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε καλά και μετά από 3 λεπτά κατεβάζουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. Προσοχή στο αλάτι γιατί ο καπνιστός σολωμός είναι αρκετά αλμυρός. Καλή σας όρεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου