Υλικά για 2 ντάκους
2 κριθαρένια παξιμάδια
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες
150 γραμ. κατίκι Δομοκού
1/2 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. αλάτι
Βρέχουμε ελαφρά τα παξιμάδια και τα τοποθετούμε στο πιάτο. Ψιλοκόβουμε τις ντοματούλες και τις ρίχνουμε από πάνω τους.
Προσθέτουμε το αλάτι και τη μισή από τη ρίγανη.
Πανεύκολη συνταγή ιδανική για το καθημερινό σας τραπέζι σαν συνοδευτικό. Αντί για ρίγανη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θυμάρι. Δοκιμάστε τη και καλή σας όρεξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου