Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Mafaldine με τοματίνια




Υλικά για 4 μερίδες

1 πακέτο mafaldine
1/2 κιλό τοματίνια
1/2 κιλό μανιτάρια
2 κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
ελαιόλαδο
πάπρικα, κόλιανδρο, αλάτι
μαιντανό
4-5 σταγόνες tabasco
1 σφηνάκι ούζο

Τεμαχίζουμε μανιτάρια τοματίνια και κρεμμύδια και τα σωτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το μαιντανό και το tabasco. Τα αφήνουμε 10-15 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους και σβήνουμε με το ούζο. Στο μεταξύ βράζουμε τα ζυμαρικά και όταν ειναι al dente τα ρίχνουμε μέσα στη σωτέζα. Προσθέτουμε και λίγο νερό από αυτό που βράσαμε τα ζυμαρικά, δυναμώνουμε για 2 λεπτά τη φωτιά και ανακατέυουμε καλά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Πασπαλίζουμε με τυρί της αρεσκείας μας. Καλή σας όρεξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου