Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Αραβικές πιτούλες με κοτόπουλο και κατίκι Δομοκού


Υλικά

8 αραβικές πιτούλες μικρές
500 γραμ. κοτόπουλο μπούτι φιλέτο
250 γραμ. μανιτάρια σε φέτες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
200 γραμ. κατίκι Δομοκού
2 κ.σ. μουστάρδα
1/2 ποτηράκι λευκό κρασί
1/2 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1/2 κ.γ. εστραγκόν
1/2 κ.γ. σκόρδο
αλάτι-πιπέρι



Σωτάρουμε σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο τα μανιτάρια. Μόλις πάρουν χρώμα και εξατμιστούν τα υγρά τους, ρίχνουμε το κοτόπουλο που το έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια.




Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε.


Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε καλά και μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ σβήνουμε το μάτι. Το κοτόπουλο θέλει 15 λεπτά περίπου να μαγειρευτεί γιατί το έχουμε κόψει σε μικρά κομματάκια.




Μοιράζουμε τα υλικά μας στις πιτούλες και τις τυλίγουμε όπως τα σουβλάκια. Βάζουμε με τη σειρά κοτόπουλο, ντομάτα, κρεμμύδι και κατίκι.








Αντί για κατίκι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγιονέζα ή άλλη σως της αρεσκείας σας. Καλή σας όρεξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου