Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Κοτόπουλο γεμιστό με σως από τυρί κρέμα




Υλικά για 4 μερίδες

4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
1 συσκευασία τυρί κρέμα
4 φέτες μπέηκον
400 γραμ. σπανάκι (ζεματισμένο)
200 γραμ. μανιτάρια
1 πιπεριά πράσινη
1 κρεμμύδι
βούτυρο
αλάτι, πιπέρι


Κόβουμε τα κοτόπουλα στη μέση και τα ανοίγουμε.
Αλατοπιπερώνουμε, αλείφουμε με το τυρί και βάζουμε και μια φέτα μπέικον.
Τα κλείνουμε, τα βουτυρώνουμε και τα ξαναπερνάμε με τυρί κρέμα από πάνω
Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα. Ζεματίζουμε το σπανάκι.
Παράλληλα στο τηγάνι σωτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα.  Προαιρετικά αλατίζουμε.
Μόλις ροδοκοκκινήσουν είναι έτοιμα. Με μια τρυπητή κουτάλα τα αφαιρούμε από το τηγάνι. Στο ίδιο βούτυρο προσθέτουμε το ζωμό από το κοτόπουλο και το υπόλοιπο τυρί κρέμα. Μόλις δέσει σερβίρουμε και το περιχύνουμε με τη σως.
Εκτέλεση συνταγής Αγγέλα Γανωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου