Υλικά
2 φαγκριά μισό κιλό το καθένα
1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.γ. πάπρικα
1 κ.γ. κόλιανδρο
1 κ.γ. εστραγκόν
αλάτι-πιπέρι
1/2 ποτηράκι ελαιόλαδο
Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολα σε ένα ταψί. Τοποθετούμε τα ψαράκια και τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε από πάνω τους τα μπαχαρικά. Κόβουμε το σκόρδο σε μικρότερα κομμάτια και το βάζουμε στις κοιλιές τους.
Σκεπάζουμε με τη λαδόκολα και διπλώνουμε τα πλαϊνά της κάτω από τα ψάρια.
Ψήνουμε στους 200 για 1 ώρα. Τα ψαράκια μας γίνονται πολύ μαλακά επειδή ψήνονται μέσα στα ζουμιά τους και πέρνουν τα αρώματα των μπαχαρικών και του λεμονιού. Μία δοκιμή θα σας πείσει. Καλή σας όρεξη.
ΤΕΛΕΙΟ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή